Belysning och inredning för hemmet

Tips

Få ordning på din trädgård

Har du en trädgård som du inte riktigt vet hur du ska få ordning på? Den kan ha fått ta stryk efter en hård och kall vinter och du kan behöva återställa detta.

Att göra det själv kan bli ett större jobb än vad du har tänkt dig och du kan behöva lite hjälp. Det du kan börja med är att rensa upp trädgården på allt bråte som eventuellt kan finnas. Om du behöver fälla några träd för att få mer plats i trädgården, kan du klicka dig vidare här för att hitta den hjälp som du behöver.

Vad du kan göra åt din trädgård

Det är inte alltid så lätt att få ordning på trädgården efter vintern eller en storm. Att sätta dig ner och planera är det som du ska göra först. Du bör ställa dig frågan: Hur vill jag att min trädgård ska se ut i år? Ska den se ut som den gjorde förra året eller vill du ändra på något? Om du vill ha en grön och fin gräsmatta så kan du behöva börja med att vertikalskära den. När du har gjort detta kan du lägga i gödning men ibland behöver du så nytt gräs. Eventuella buskar kan behöva rensas eller tas bort och nya blommor kan planteras.

Comments are disabled.