Belysning och inredning för hemmet

Tips

Fiskarnas plats i hemmet

Våra vanligaste husdjur är fyrbenta, det vill säga katter och hundar. Men det finns en kategori av husdjur som däremot saknar ben helt och hållet. Vi pratar givetvis om fiskar!

Hav möter hem

Emellertid är det bökigt att släpa in en stor, vattenfylld glastank i sitt hem. Våra simmande vänner kräver att deras hem ska rengöras, inredas och kontrolleras med jämna mellanrum. Däremot är det en annan aspekt än den praktiska som spelar roll. Vi pratar givetvis om den estetiska!

En vacker syn

Hemmet är vår trygga borg. Där ska vi må bra och trivas. Därför är det många som spenderar både tid och pengar på att inreda sin bostad. Men hur mycket tid och pengar går egentligen till att inreda fiskarnas hem?

Enkla tips

Skaffa inspiration från internet och kika på hur andra valt att inreda sina akvarier. Genom att klicka här kan du dessutom hitta passande produkter att addera till det våta utrymmet. Inredningen behöver inte vara komplicerad för att göra skillnad. Varför inte matcha stenarna i vattnet med gardinerna i vardagsrummet? Eller välja en vattenblomma i samma färg som favoritfåtöljen?

Möjligheterna är oändliga! Det bästa av allt är att dina fiskar kommer känna av att du väljer att pyssla om dem!

Comments are disabled.