Belysning och inredning för hemmet

Belysning

Oljelampor vs. elektriska lampor

Något som många gör när de smyckar ut sin trädgård och sin tomt är att de använder sig av elektriska lampor. Det är självklart en smaksak och när det kommer till smaken ser den olika ut hos alla. Däremot är det få som kan argumentera mot att oljelampor i trädgården bidrar till en mycket mer gemytlig stämning.

Mer vanligt med elektriska lampor

Ändå är elektriska lampor så populära och många undrar varför. En av orsakerna till detta kan vara att de flesta affärer har ett väldigt begränsat utbud av oljelampor. Tack vare det begränsade utbudet känner de inte att de riktigt hittar något som faller dem i smaken.

Oljelampa

Bra ställen med oljelampor

Tack vare att det på senare tid öppnat flera webbshoppar som säljer trädgårdsprylar online finns det nu ett mycket större utbud av oljelampor. Om du är intresserad av att byta ut dina elektriska lampor, eller om du helt enkelt inte har någon belysning bör du se över oljelampor som ett bra alternativ. Tänk bara på att köpa lampor av god kvalitet, det kommer du att tjäna på i längden. På den här sidan kan du se bilder från folk som hittat sin perfekta oljelampa. Här finns mycket inspiration att hitta för att se hur oljelampan kan användas och placeras.

En webbshop som inriktar sig mot trädgårdsprylar är Gardenhome. Inne i webbshoppen kan du hitta ett helt avsnitt tillägnat oljelampor att använda i trädgården. Där kan du klicka dig runt tills du hittar något som passar din smak. De har många olika stilar och modeller och oljelamporna är runda eller fyrkantiga, höga eller låga.

När du väl har gått över till oljelampor kommer det vara svårt för dig att byta. De elektriska lamporna kan helt enkelt inte konkurrera när det kommer till att rama in trädgården på ett mysigt sätt.

Något du kan göra med oljelampor som är väldigt vackert är att köpa korgar att hänga upp lamporna i. De lyser då upp trädgården eller verandan på ett nytt och snyggt sätt.